Cupa cereale

Birouri: 0734 92 44 30

Fabrica: 0784 89 66 99

Alegerea atasamentelor – Factori importanti

cupa incarcat cereale pentru incarcator telescopic

Achizitia atasamentelor - Ce trebuie sa avem in vedere!

Achizitionarea unui atasament: o alegere bine gandita

O cupa? Furci de ridicat paleti? Cleste de baloti? Gama de atasamente este extinsa insa gasirea modelului potrivit nu este mereu o sarcina usoara. Ce factori influienteaza acest proces de selectie? Care sunt factorii determinanti? Gasiti mai jos intrebarile si raspunsurile

Tipul utilajului

Pe ce utilaj doriti sa montati atasamentul? Este vorba despre un stivuitor, incarcator telescopic, incarcator tractor, mini incarcator? Sau dispozitivul va fi folosit pe diferite tipuri de utilaje? Daca acesta este cazul, este important sa verificati daca producatorul poate oferi conectorul corect. In continuare, tipul de utilaj determina capacitatea de ridicare a unui atasament. Pe baza acestuia, limitati selectia atasamentelor potrivite.

Tip de sarcina, aplicatie si sector

De ce sarcina are nevoie atasamentul pentru a ridica/roti/deplasa? Este vorba de blocuri de beton, sau mai degraba de balot de paie? Ce trebuie sa se intample cu aceasta incarcatura in continuare? Este necesar ca sarcina sa fie ridicata, aruncata, rotita, prinsa, deplasata, stabilizata…? In ce sector si mediu se vor desfasura toate acestea? Atasamentul va fi folosit in sectorul agricol sau in constructii? Mediul de lucru este extrem de rece sau mai degraba extrem de cald? Dispozitivul trebuie sa reziste la cantitati mari de sare ca in industria pescuitului sau nisip si pietris, ca in industria constructiilor?

Aceste informatii sunt decisive in timpul procesului decizional. Plasmacut ofera diferite tipuri de atasamente care sunt special concepute pentru sectoare specifice. O cupa din otel inoxidabil este o necesitate in industria alimentara.

Plasmacut, de exemplu, fabrica si diverse cupe pentru excavator. Cautati o cupa de sapat sau va ganditi ca ar fi bine daca ati si putea manipula anumite obiecte? Detalii, nu crezi? Nu. Chiar si cel mai mic detaliu poate face o foarte mare diferenta.

Intensitatea utilizarii

Cat de intens va fi folosit atasamentul? Atasamentele nu sunt dezvoltate doar pentru diferite tipuri de masini, sarcini, aplicatii si sectoare, ci si in functie de intensitatea utilizarii. Contacteaza-ne pentru a vedea optiunile!

Date tehnice importante

In concluzie, exista cateva detalii tehnice care determina si alegerea ta. Intervalul de deschidere si presiunea de strangere a bratului sunt doi factori importanti. Domeniul de deschidere se refera la sectiunea transversala a sarcinii, iar presiunea de strangere a bratului trebuie sa poata face fata sarcinii.

Deci, daca sunteti in cautarea unui atasament nou sau la mana a doua, cel mai bine este sa tineti cont de factorii de mai jos:

  • tip de utilaj
  • tip de sarcina
  • tip de aplicatie
  • tip de sector
  • intensitatea utilizarii
  • domeniul de deschidere si presiunea de strangere a bratului

Achizitionarea unui atasament este o alegere bine gandita. Lasati echipa de profesionisti de la Plasmacut sa va asiste. Datorita multor ani de experienta si personalului pregatit din punct de vedere tehnic, acesta este partenerul dumneavoastra ideal.

Nu ai gasit ceea ce cauti? Nu intrati in panica, Plasmacut poate oferi si atasamente adaptate clientului. Echipa noastra va asculta cerintele si va proiecteaza un atasament personalizat care sa raspunda nevoilor dumneavoastra.

Mult succes in cautarea ta.

Suntem online pe Whatsapp