Cupa cereale

Cupa potrivita pentru incarcatorul tau

cupa incarcat cereale pentru incarcator telescopic

Pasi importanti cand alegeti cupa potrivita

Cupele sunt unul dintre cele mai utilizate atasamente pentru incarcatoarele telescopice. Ele exista in foarte multe forme si dimensi. In functie de marca incarcatorului telescopic, faceti o selectie de cupe care vi se potrivesc.

Cupa incarcator manitou ML
Cupa potrivita

Dar ce alte variante mai sunt? Si ce este important atunci cand alegeti un atasament?

Cupele sunt atasamente utile si utilizate frecvent, care pot fi folosite atat in industria constructiilor, cat si in sectorul agricol. Ganditi-va doar la incarcarea molozului, pamantului sau legumelor si cerealelor. Exista si modele care pot fi folosite pentru a sapa. Le recunoasteti dupa dintii de pe muchia taietoare.

Designul si materialele din care este confectionata cupa joaca un rol important in durata de viata a atasamentului dumneavoastra. Alege un model care are in componenta o piesa intermediara de mare duritate (preferabil hardox). Aceasta piesa intermediara asigura ca atasamentul dumneavoastra nu se indoaie sau nu se deformeaza atunci cand sapati in pamant dur sau incarcati materiale grele.

Cu siguranta, uitati-va la modul in care este sudat materialul. Cupa potrivita este bine sudata si demonstreaza un proces de sudare de inalta calitate. In unele medii de lucru, este, de asemenea, un avantaj ca acestea pot fi stivuite, drept urmare vor ocupa mai putin spatiu in timpul transportului. Asa ca alegeti un model de forma conica. In plus, aceasta forma asigura golirea continutului cu usurinta din cupa. In acest fel, molozul sau alte materiale nu raman in cupa.

Vrei sa fii sigur ca cumperi o cupa potrivita, de inalta calitate? Detaliile de mai jos te vor ajuta la urmatoarea achizitie.

Elemente de baza

  1. Fasiile de uzura protejeaza partea inferioara.
  2. Placile laterale curbate ofera o rezistenta suplimentara.
  3. Lama de uzura extrem de rezistenta cu duritate 500HB.
  4. Cupa este realizata din otel structural S355 (OL 52).
 

Articole inrudite:

Suntem online pe Whatsapp